Yhteystiedot

TIINA NIIRANEN

OULU

e-mail: tiina.niiranen(at)pp.inet.fi

twitter: https://twitter.com/TiinaNiiranen

facebook:
https://www.facebook.com/tiinatoimii

instagram:
https://www.instagram.com/tiinaniitipitii/

Blogin arkisto

Uusimmat kirjoitukset

24.1.2009 Mietteitä...

Share |

Lauantai 24.1.2009 klo 21:13 - Tiina Niiranen


Mietteitä...

Olen ollut kunnallispolitiikassa nyt reippaat viisi kuukautta - siis aika vähän aikaa- mutta paljon on tapahtunut tuon alun jälkeen. Jo näinkin lyhyeen ajanjaksoon mahtuu tosi paljon työtä, oppimista  ja aikaa. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan, niitä, jotka esittävät mielipiteitään "kylmiltään."

Jos aidosti haluaa päästä eteenpäin ja ajaa tavoitteitaan, ei voi jäädä lepäämään laakereillaan. Paitsi, että kannattaa olla mukana kaikissa mahdollisissa kokouksissa ja tilaisuuksissa, missä on tarjolla tietoa , on tietoa etsittävä aktiivisesti itsekin ja oltava muutenkin aktiivinen.

Huolimatta realismista mihin vääjäämättä putoaa, on minulla siltikin vielä jäljellä idealismiakin. Saa sitten nähdä säilyykö se ja kuinka kauan.

Lautakuntapaikat- ja muut  luottamustoimet on jaettu ja alkuperäiset paikkani näyttävät säilyneen. Ensi viikolla on kulttuurilautakunnan seminaari ja kulttuurilautakunnan ensimmäisestä kokouksesta tuli jo nivaska luettavaa. Olen lisäksi SDP:n Oulun piirin edustajistossa varajäsenenä ja nyttemmin myös naistiimin varapuheenjohtaja. Tytti Tuppurainen luopui puheenjohtajuudesta.

En halua paikkoja vain ollakseni niissä nimellisesti vaan saadakseni aikaan jotakin. Myös verkostoituminen, mikä tuon viiden kuukauden aikana on tapahtunut, on ollut paitsi huimaa myös äärettömän mielenkiintoista. Tykkään tutustua uusiin ihmisiin ja saada näkökulmia. Arkityössäni tarkastelen asioita eri perspektiivistä ja politiikassa toisesta - siis "putken" molemmista päistä. Uskon siitä olevan paljon apua kokonaisuuden hahmottamisessa.

Avainsanat: verkostoituminen, kulttuuri, ajankäyttö


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini